KÜTAHYA / TAVŞANLI - Üçeylül İlkokulu

Mrt

Okulumuzda Deprem Tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz 1/C sınıfı öğrencilerinin Hayat Bilgisi dersinde öğrendiklerini evlerinde uygulama yaparak pekiştirdiler. Etkinliği hazırlayan Selin Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz 1/A Sınıfı öğrencileri Değerler Eğitimi kapsamında vatan uğruna can veren şehitlerimizin ve vefat etmiş öğretmenlerimizin mezarlarına ziyaret ederek dua ettiler.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Türkçemizin zenginliğinin bir göstergesi olan deyimleri uygulamalı ve eğlenceli bir şekilde gösterdik. Etkinliğimizi hazırlayan okulumuz Anasınıfı Öğretmeni Özlem GÜNEŞ' e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı ilk dönem karnelerimizi Cumhuriyetimizin 100. yılına özel karne basımı yaparak öğrencilerimize dağıttık. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan Dede Korkut Hikayelerinden esinlenerek yeni bir hikaye yazma yarışmasında okulumuz 4/A Sınıfı öğrencilerinden Buğlem KIZIL ilçe üçüncüsü olmuştur. Öğrencimizi ve proje koordinasyon ekibimize teşekkür ederiz.

Ock

Karne öncesi dönem sonu faaliyetleri olarak tüm sınıflarımızda ANİMASYON saati düzenlendi.

Ock

Temmuz 2023 te okulumuzdan emekli olan Ayla CANBAZ öğretmenimiz okulumuzu ziyeret ettiler.

Ock

Karne öncesi dönem sonu faaliyetleri olarak tüm öğretmenlerimiz sınıflar bazında ''BİLGİ YARILMASI'' yaptılar.

Ock

2/A Sınıfı öğretmeni Mehmet İPEK öğrencileri ile birlikte kış mevsimi sebzelerini ve meyvelerini Cuma pazarını gezerek yerinde incelediler.

Ock

Oklulumuz 2. sınıf öğrencilerinin ceviz dikme etkinliği için Tavşanlı TEMA Vakfı İlçe Temsilcisi Adnan YAZICI' ya teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencilerine Tavşanlı İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından Ağız ve Diş Sağlığı eğitimi verilmiştir. Eğitim veren Dr. Ertan ÖZSARI' ya ve Ebe Betül ALPARSALAN' a teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan ''ANAHTAR KELİMELERLE HİKAYE ANLATMA YARIŞMASI'' nda dereceye giren öğrencilerimize proje koordinasyon öğretmenlerimiz tarafından hediyeler verildi. Projeye destek sağlayan tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Tavşanlı Belediyesi tarafından okulumuz öğrencilerine SIFIR ATIK eğitimi verildi.