KÜTAHYA / TAVŞANLI - Üçeylül İlkokulu

Şbt

Tavşanlı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ortaokullar  2024-2025 eğitim öğretim yılı akademik sınıf için 4. sınıfta okuyan erkek öğrencilere yönelik seçme sınavı yapılacaktır.

Sınava girmek için aşağıda verilen Google formu doldurmanız yeterlidir.

Sınava gelirken T.C Kimlik kartınızı unutmayınız.

Tarih: 9 Mart 2024 Cumartesi

Saat 10.00

Yer: Tavşanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi ( Cuma pazarı, Saat kulesi yanı)

Şbt

4.sınıfta okuyan kız öğrencilerin katılacağı “5.Sınıfa Öğrenci Seçme Sınavı”mız 9 Mart 2024 Cumartesi günü saat 10.00'da yapılacaktır. Sınavımıza katılacak öğrenciler aşağıdaki linkteki formu doldurarak başvuru yapabilirler:

BAŞVURU LİNKİ:   https://forms.gle/BLgjy9wJKfeWxwJQ7

Detaylı bilgi için https://tavsanlikizaihl.meb.k12.tr/tema/index.php adresinden bilgi alabilrsiniz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında ocak ayı uzman davetinimize yazar Neslihan Dinler Emine Gürbüz Çelikturk ve Aysu Bekar in çevrimici  katılımıyla etkinlik gerceklestireceklerdir

Ock

Değerli öğrencilerimiz,

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Ocak ayı etkinliği olarak Dede Korkut hikayelerinden esinlenerek yeni bir hikaye yazma yarışması düzenlenecektir. Yazılan hikayeler 2 sayfa ile sınırlıdır. Yazmış olduğunuz hikayeleri en geç 15 OCAK Pazartesi gününe kadar sınıf öğretmenlerinize teslim edebilirsiniz.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında, verilen anahtar kelimeler ile ''HİKAYE ANLATIMI'' yarışması yapılacaktır. Detaylı bilgi için 4/C Sınıf Öğretmeni Pınar Ertoğrul'  dan bilgi alabilirsiniz.

Ekm

18/10/2023 Çarşamba günü saat 14.00 te okulumuz toplantı salonunda Okul Aile Birliği toplantısı yapılacaktır.

Eyl

Mevlid-i Nebi haftasında öğrencilerimize tatlı ikramı verildi. Destek olan okul personelimize teşekkür ederiz.

Ağu

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.SINIFLAR KURA ÇEKİMİ 04.09.2023 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 09:30'DA OKULUMUZ BAHÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

1.SINIF VELİLERİNE DUYURULUR.

Ağu

Üçeylül İlkokulu Taşımacıyı Tespit Komisyonu tarafından 29/08/2023 Salı günü saat 11:00'de Üçeylül İlkokulu Müdürlüğünde Öğrenci Servis Taşıma 2. İhalesi yapılacak olup ihale evrakları mesai saatleri içinde okul müdürlüğünden alınabilir.

İlgililere duyurulur.

Ağu

Üçeylül İlkokulu Taşımacıyı Tespit Komisyonu tarafından 22/08/2023 Salı günü saat 11:00'de Üçeylül İlkokulu Müdürlüğünde Öğrenci Servis Taşıma İhalesi yapılacak olup ihale evrakları mesai saatleri içinde okul müdürlüğünden alınabilir.

İlgililere duyurulur.

Kas

Afete Hazırlık Günü Etkinliğimiz kapsamında 13 Kasım Çarşamba günü saat 13.30'da deprem ve yangın tatbikatı itfaiye eşliğinde yapılacaktır.

Kas

Enerji Verimliği Konulu Resim Yarışmasına son katılım tarihi 15 Kasım 2019 cuma günüdür.

Kas

Enerji Verimliği Konulu Resim Yarışmasına son katılım tarıhi 18 Kasım 2019 Pazartesi günüdür.

Kas

Okul sağlığı programı kapsamında 1. ve 2. Sınıf öğrencilerimizin muayeneleri aile hekimliklerinden randevu alınarak kasım ayı yapılacak.