KÜTAHYA / TAVŞANLI - Üçeylül İlkokulu

Ekm

Cumhuriyetimizin 96.Yıl Kutlamaları Ada Stadyumunda  saat 10.00 'da yapılacak. Okul olarak 50 öğrenci  , 3 öğretmen ve iki idareci olarak katılım sağlayacağız.

Ekm

İlkokullarda Yetiştirme Programı kapsamında öğrenci belirleme araçları 15/10/2019 salı günü saat 09.00- 12.00 arasında uygulanacak.

E-Kütüphane

Öğretmenler MEBBİS Üzerinden E-Kütüphaneye Ulaşabilecekler.

MEB Öğretmen Yetiştirme ve  Geliştirme Genel Müdürü Adnan Boyacı, Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

Öğretmen ve okul yöneticilerimiz için e-kütüphane ve e-kitaplara erişimi artırarak çeşitlendiriyoruz. Yaptığımız protokolle  @TCKulturTurizm 'nın e-kitap veri tabanını kitap sevdalısı tüm öğretmenlerimize MEBBİS üzerinden hizmetine açtık.

Ziya Selcuk'tan Dünya Öğretmenler Günü Mesaji

Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk "Dünya Öğretmenler Günü" münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Ziya Selçuk mesajında şunlara yer verdi:

Değişen dildir, değişen harflerdir, değişen ülkelerdir. Değişmeyen öğretmenin gönlünden çocuğun kalbine akan niyet ve bilgidir. Dünyanın bütün öğrenen öğretmenlerinin Dünya Öğretmenler Günü kutlu olsun.